Energiesessie

Voel je je moe? Heb je weinig zin in dingen? Of sta je juist altijd aan en vind je het moeilijk om te ontspannen en dat drukke hoofd even 'uit' te zetten? Voel je je schuldig als je voor je gevoel niet genoeg doet?

 

Werk jij hard aan je business, omdat je zoveel moois met de wereld te delen hebt, maar vind je het lastig om next level te gaan? Twijfel je over wat nou de beste stappen voor je zijn? 

 

Je wilt zo graag je energie terug na een periode van stress of een burnout, maar dit kost zo ontzettend veel tijd.

Wat heb jij eraan

 

Vanuit de leer van Reiki, Pranic Energy Healing en Ayurveda geef ik energiebehandelingen. Een energiesessie vermindert stress en spanning. Het is fantastisch om ondernemer te zijn, maar het vraagt ook veel van je. Met een energiesessie voed je je lichaam en ziel. Je voelt je lichter, opgeladen en in balans, zodat je de beste versie van jezelf kan zijn.  De zware energie van een burnout, die in je lichaam vast is gaan zitten, kan eindelijk loskomen. Ook wordt je immuunsysteem versterkt.

Maar op een dieper niveau gebeurt er ook van alles. Tijdens een sessie worden mogelijke blokkades opgeheven. Het is mooi dat je succesvol wilt zijn en veel geld en klanten naar je toe wilt trekken, maar dan moet je het wel kunnen ontvangen. Blokkades en ruis in je energieveld zorgen ervoor dat je klanten, omzet, kansen en andere mooie dingen moeilijker aantrekt. Hoe positiever en schoner jouw energieveld, hoe makkelijker je alles kan aantrekken wat je wilt.

Orange flower.jpg

Wat is een energiesessie precies?

 

Tijdens een energiesessie gaan we eerst met elkaar in gesprek. Waar loop jij tegenaan? Ervaar je bijvoorbeeld veel stress en spanning? Slaap je slecht? Zie je niet lekker in je energie? Zit er meer in je business dan er nu uitkomt? Vaak geef ik je concrete oefeningen of tips mee, waar je thuis mee aan de slag kan.  

Daarna ga je op de behandeltafel liggen en kan je lekker ontspannen, er wordt niets van je verwacht. Ik beweeg me langzaam om je heen, waarbij ik je meestal niet aanraak, of soms een lichte aanraking. Tijdens de sessie werk ik met Reiki of universele levensenergie, die ik via mijzelf aan jou doorgeef. 

Waar de één niets voelt tijdens een behandeling, voelt de ander warmte of kou, beweging in het lichaam of tintelingen. Ook kunnen er emoties loskomen. Of je wel of niet iets ervaart, maakt voor de effectiviteit van de behandeling niet uit. Na de behandeling  kletsen we nog even kort na.

Wat is een energiesessie niet?

 

Hoewel ik ook ben opgeleid om fysiek te 'healen', dus om lichamelijke klachten te behandelen, is dat niet waar ik me op richt. ​Mijn energiesessie zijn gericht op succes, balans en ontspanning. Ik help je om alles los te laten wat jouw energieveld vervuild, zoals oude emoties en vastzittende energie en vul je levensenergie aan.

Een energiesessie is geen diagnose. De sessie is er niet op gericht om te analyseren hoe het met je gaat of waar specifieke blokkades zitten. De intelligente levensenergie zal jou geven wat jij nodig hebt en ondersteunt je om te helen, los te laten of op te laden. 

Praktische dingetjes

 

Eén op zichzelf staande behandeling kan je al heel veel brengen: een sessie kan voelen als een luxe vakantie. Meestal raad ik echter een aantal behandelingen achter elkaar aan, om dieper aan een bepaalde issue te kunnen werken.

De investering voor één sessie bedraagt EUR 125,- ex. btw en bij de aankoop van drie sessie, betaal je EUR 100,- per keer. De sessies duren een uur en vinden plaats in mijn praktijkruimte op de Herengracht in Amsterdam. 

Aangezien je zoveel mogelijk wilt ontspannen, is het lekker om zachte en comfortabele kleding te dragen. Lichtgekleurde kleding laat makkelijker energie door dan donkere kleding. Ik zou proberen om na de sessie niet gelijk door te gaan naar een andere afspraak, omdat het fijn is de sessie even te laten bezinken. Ook raad ik je aan om de eerste paar uur na de sessie niet te douchen, zodat de energie goed zijn werk kan doen. 

Vul onderstaand formulier in om een afspraak in te plannen. Je kan ook mailen op hello@celineaurora.com of me een berichtje sturen op Instagram (@celine_aurora). Mocht je meer informatie  willen of samen willen kijken wat een energiesessie voor jou kan betekenen, kan je vrijblijvend contact opnemen.

Zen ruimte kaarsjes.jpg

Wauw. Ik voel me diep ontspannen, losser. Tijdens de sessie voel ik waar op mijn lichaam Celine bezig is, het wordt daar warm en gaat stromen. Bepaalde plekken roepen emoties op. De fijne omgeving in combinatie met de gastvrije, ontspannen aanwezigheid van Celine maakt dat je je welkom voelt en diep kan ontspannen. Na afloop geeft ze concrete tips. Mooi om jezelf of een ander een energetische reset of boost cadeau te doen. 

- Yvonne Eshuis