energize you workshop

Leer werken met je energie, zodat je jezelf kan opladen wanneer je maar wilt en je deze energie kan gebruiken om je droomleven te realiseren.

 

Ik organiseer de Energize YOU workshops, waarin we met een kleine groep samen komen om high te gaan viben! 

 

De sleutel om alles aan te kunnen trekken wat je wilt: je droomwerk, geld, liefde, wat dan ook, ligt in de juiste energie. Alles is energie en gelijke energie trekt gelijke energie aan. Dit is geen verzinsel, dit is wet! Ik weet het, heb het zelf ondervonden en steeds meer mensen ontdekken deze wet en hoe ze er gebruik van kunnen maken. Om mooie, positieve dingen met een hoge energetische frequentie aan te kunnen trekken, is het essentieel dat je ze KAN ontvangen, doordat je in een gelijke frequentie vibreert.

Céline_high_vibe.jpeg
Sun eye.jpg

En dit is precies wat we tijdens deze workshop gaan doen. We gaan high viben en zorgen dat we stralen van energie. Shine bright en trek alles aan wat je wilt!
 

  • je gaat ontdekken waar jij energetisch van oplaadt, zodat je in charge bent van jouw energieniveau

  • je leert je grootste energielekkages kennen, zodat je deze kan dichten

  • je ontdekt de sleutel tot manifesteren

  • je leert hoe je het snelste in een hoge energetische frequentie kan komen: de shortcut naar die high vibe!

  • je leert oefeningen en meditaties om jezelf te vullen met levensenergie, waardoor je jezelf altijd op kan laden naar een hoge energie

  • je krijgt inzicht in hoe je het meeste energie uit je slaap, voeding, etc. krijgt

  • je laat mij van tevoren weten waar je aan wilt werken qua energie en krijgt dus persoonlijk advies op maat

  • je verlaat de workshop met praktische tips, routines en oefeningen, zodat je gelijk aan de slag kan

  • na de workshop hebben we nog een check-in moment met extra, op jouw afgestemde, tips en oefeningen

Via Instagram ben ik Céline gaan volgen en ik merkte dat ik haar vibe en energie heel erg fijn vind. Ik dacht: 'hoe doet ze dat toch?' Sinds ik bij de workshop ben geweest voelen dingen anders...alsof ik meer gecentreerd ben dan daarvoor, dingen voelen lichter. 

 

Wat ik echt geweldig vond dat het een klein groepje was waar je geen achtergrondinfo over had qua afkomst, ''labeltjes'' etc. Ik had het gevoel volledig mezelf te mogen zijn en daardoor kon ik mezelf openstellen om verschillende energie te ervaren. Ik heb geleerd vooral te kijken naar wat bij mij past en dat je met een intentie je dag kan beïnvloeden. Het moment dat ik de energie in mijn handen kon voelen bij een oefening, vond ik heel bijzonder.  

 

Beoordeling: 9

Marleen Westland - Huidcoach

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van de workshop, ik dacht dat het wellicht een beetje 'zweverig' zou zijn. Maar het was echt heel 'down to earth' en praktisch! Fijne sfeer en een hele open vibe zodat iedereen zich op zijn gemak voelde. Ik heb veel goede inzichten gekregen.  

Doordat je persoonlijke situatie wordt behandeld, heb je echt het idee dat je met houvast en een actieplan bij de workshop vandaan komt. We hebben een ochtendroutine voor me opgesteld waarmee ik aan de slag kan. Ook ben ik me sinds de workshop meer bewust van mijn eigen gedachten en energy leaks.

Beoordeling: 10 

Rosa Koolhoven - Brand Designer 

Binnenkort vindt er weer een workshop plaats, op een High Vibe locatie middden in Amsterdam. Hou de site in de gaten! De de investering om erbij te zijn bedraagt EUR 97,- ex BTW,.

 

Het lijkt mij fantastisch om je in real life te ontmoeten en samen te werken aan die hoge energetische frequentie, vanuit waar je alles kan aantrekken wat je wilt.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, laat via onderstaande knop vast weten dat je erbij wilt zijn!