Eind 2018 kwam ik op een punt in mijn leven dat ik wist: en vanaf nu wordt het anders.

 

Vanaf nu ga ik leven onder mijn voorwaarden en wil ik wakker worden vol energie en zin in de dag. Ik wil mijn droomleven gaan leiden. En dat is gelukt. En dit kan jij ook!

Niet dat ik voor die tijd geen mooi leven had hoor. Ik runde een succesvolle Personal Assistance business vanuit een prachtig kantoor op de gracht in Amsterdam. Het team bestond uit 20 toppers en onze klanten waren stuk voor stuk bekende en succesvolle ondernemers. Ik vind het heerlijk om met ondernemers te werken en mijn verantwoordelijkheden lagen dan ook binnen sales, business development en account management. Mijn bedrijf werd regelmatig gefeatured in bladen als de Quote en Elsevier, ik sprak op events en schreef artikelen voor ondernemersplatforms als Sprout.

 

Op papier leidde ik een succesvol leven, maar voor mij voelde het niet zo. Het voelde alsof ik iemand anders droomleven leidde. Naar de buitenwereld toe was ik altijd vrolijk en energiek, maar thuis voelde ik me vaak overprikkeld en futloos en lag ik uren op de bank. Ondernemen voelde als een struggle waar ik geen energie meer uithaalde.

Ik was lekker aan het knallen en aan mijn bedrijf aan het bouwen, maar niet vanuit de juiste energie!

Quote.png
Droogbloem.jpg

Zoals bij heel veel ondernemers, lag bij mij de nadruk op planningen, strategie, kpi’s en werken vanuit een mannelijke ‘yang’ energie: actief, productief, energiek, denken, plannen, maken, doen,  go, go, go. Dit is als ondernemer natuurlijk ook super belangrijk, maar zoals voor alles in het leven is balans de sleutel tot succes. Kijk naar eb en vloed, winter en zomer, geven en nemen. Als je als ondernemer ruimte maakt voor rust, ontvangen, gevoel, intuïtie en vertrouwen ontstaat de magie.

Ik wilde mijn balans weer vinden en die stress los kunnen laten. Ook wilde ik alles leren over energie. Ik heb zelf ondervonden dat als je een bedrijf probeert te runnen terwijl je daar eigenlijk geen energie voor hebt, dit een mission impossible is. Uit eigen ervaring wist ik dat als je iets creëert vanuit rust, vertrouwen en een gevoel van blijdschap, dit veel makkelijk gaat dan wanneer je iets wilt creëren vanuit twijfel, stress en onzekerheid. Maar hoe komt dit precies en hoe zorg je er dan voor dat je zoveel mogelijk kan creëren vanuit die ‘fijne’ vibes? Hier wilde ik alles over weten en ik ben op reis gegaan.

Ik mediteerde al jaren, maar ben verdieping gaan zoeken in mijn practice. Ik leerde Pranic Energy Healing in Sri Lanka en Reiki in Thailand. Ik heb me verdiept in oude Ayurvedische kennis en de kracht van voeding. Op de mooiste plekken op aarde werkte ik samen met en leerde ik van energy masters.

 

Op deze manier heb ik mijzelf fysiek en energetisch weer in balans gebracht. Ik ontdekte mijn purpose, heb alle stress en spanning los kunnen laten, voelde me energieker dan ooit en zette een nieuw bedrijf op, en dat allemaal binnen 7 maanden. Dat is wat er gebeurt wanneer je in charge bent van je energie!

Nu help ik ondernemers om vol energie de beste versie van zichzelf te zijn. Met simpele leefregels, oefeningen en practices, is het mogelijk om in charge te zijn van onze energie en daardoor vol energie de beste versie van onszelf te zijn. Ondernemen voelt voor mij als moeiteloos en fun en dat kan het voor jou ook.

Meditatie.jpeg

En jij? Leef jij je droomleven al? Ben jij elke dag blij dat je weer aan het werk mag en jouw unieke bijdrage mag leveren aan de wereld? Ik weet 100% zeker dat dit voor jou ook mogelijk is. Met mijn ervaring als succesvol ondernemer in combinatie met mijn kennis over energie, kan ik je helpen je volle potentie te bereiken, in balans, vol energie. 

Onder 'werk met mij' vind je verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken. Stuur me hieronder in het contactformulier vrijblijvend een berichtje en je hoort snel van me.

Mijn CV in een notendop

> LL.M. (meester in de rechten)

> Succesvol ondernemer -->

   Oprichter Headroom Assistance

> Advanced Pranic Energy Healer

> Reiki II

> Energiecoach